Slaaptherapie

Wat kan een slaaptherapeut voor je betekenen:

De slaaptherapeut is gespecialiseerd in het bereiken van positieve gedragsverandering. Tijdens de behandeling wordt gekeken naar de duur, kwaliteit en het tijdstip van uw slaap. Zowel uw dag- als nachtschema wordt bekeken. Dit noemen wij de 24-uurs-aanpak. We proberen de vicieuze cirkel, waarin u hoogstwaarschijnlijk terecht bent gekomen, vanwege uw slaapproblemen, te doorbreken.

Korte uitleg hoe de behandeling eruit komt te zien.

U krijgt, via e-mail, één of meerdere vragenlijsten toegestuurd. De vragenlijsten neemt u mee naar de eerste behandeling. Tijdens de eerste behandeling worden de klachten besproken. Eveneens worden doelstellingen, in overleg met u, vastgesteld. Het is van belang om te kijken naar uw dag- en nachtritme. Aan de hand van de vragenlijst en de intake wordt een behandelplan geschreven. Hierin staat welke stappen worden ondernomen om voor u een beter slaapritme te creëren.

Om uw behandeldoelen te bereiken, kunt u rekening houden met gemiddeld vijf à tien behandelingen. Slaaptherapie wordt vanuit het aanvullend pakket van de zorgverzekeraar vergoed. Op uw verzoek wordt een eindverslag naar uw huisarts verstuurd.

Blijf niet zitten met uw slaapproblemen, want goed slapen kunt u leren!

Voor meer vragen kunt u contact op nemen

Voor meer informatie kijk op de website van de slaaptherapie www.slaapoefentherapie.nl

Slaapoefentherapie_logo

Wilt u advies over uw slaap?

Dat kan via het onderstaande formulier!

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid